19 oktober 2007

I dag blev det inget gjort i trädgården, det blev städning inomhus + uträtta lite ärenden och tåg till Södertälje för vidarebefodring till ICA Stormarknad i Botkyrka i stället. Vi brukar storhandla på Ica i Botkyrka en gång i månaden, dom har ett stort sortiment av laktosfria mjölkprodukter så den affären passar mig utmärkt. I dag fick vi reda på att dom också börjat ta in bröd från Gotland, nämligen Eskelunds och Labans, och då blir det ju extra trevligt. Här i Trosa-trakten är det mest dom stora bagerierna typ Pågens till skillnad från på Gotland där dom flesta affärer har såväl Eskelunds, Suderbagarens samt Labans bröd. Gotlänningarna är nog inte medvetna om hur bortskämda de är med lokalt bakat bröd. Tack o lov har vi upptäckt Nilsons bageri här i Trosa, ett hembageri som bakar allt själva, och dom har både gott matbröd och goda kakor.

I kväll körde vi norrut från Södertälje och det var en helt underbar gyllene solnedgång som spelade i trädens gula löv samtidigt som det var en enorm regnbåge över hela himlen. Då skulle man ha haft kameran med sig. I stället är här ett foto från en av dom fantastiska solnedgångar som vi har här i Oxhagen.

20071019-016solnedgang

Trakterna kring Trosa/Vagnhärad lär vara kända för sina fantastiska solnedgångar och det kan jag förstå. Nästan varje kväll kan vi beskåda fantastiska skådespel i rosa, purpur eller guld. Helt underbart, man står bara stilla o njuter.

 

Annonser

~ av Inger Regebro på oktober 19, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: